Jornades Tècniques de formació a Valdepeñas i al Campo de Criptana

Tecnología Difusión Ibérica ha col·laborat, durant els dies 18 i 19 de febrer, a les Jornades Tècniques de formació que s’han desenvolupat a l’IES Gregorio Prieto de Valdepeñas i al EFA Molino de Viento de Campo de Criptana.

En la seva vessant més pedagògica i sempre amb la voluntat de formar bons especialistes en enologia, TDI ha formalitzat acords amb aquests centres. Aquestes jornades estan dirigides als actuals alumnes, exalumnes, així com cellers de la zona que poguessin estar interessats en asistir-hi.

Les Jornades es varen iniciar amb una explicació de la història de l’empresa, estretament lligada a l’evolució de les tècniques analítiques que han permés el desenvolupament del sector fins al dia d’avui. Es va revisar la gamma completa de productes de l’empresa, que va des dels analitzadors IRTF fins als petits valoradors, explicant avantatges, inconvenients, usos, etc.
foto-exposició-valdepenas-campo-criptana
Posteriorment els alumnes van poder realitzar pràctiques amb els equips, resolent així dubtes inquietuts.

Es va donar l’oportunitat a cellers de la zona de poder acudir amb les seves mostres per a poder analitzar-les i comprovar “in situ” el funcionamient de les màquines.

Des de l’empresa volem agrair a tots dos centres per l’excel·lent organització i destacar la gran acollida i interès per part de tots els assistents a les dues Jornades. Ha estat un èxit de participació i creiem que és fonamental no perdre el contacte amb els centres educatius i els professionals del sector a fi de tenir un intercanvi d’experiències tècniques enriquidores en ambdós sentits.

foto-xerrada-valdepenas-campo-criptana