PRESENTACIÓ

Des dels seus inicis, a TDI hem estat pioners en el mercat espanyol de l'analítica enològica i la nostra filosofia es basa en adequar l'analitzador a les necessitats de cada usuari, abaratint el cost de l'anàlisi i oferir l'assessorament més complet. Al ser una empresa familiar podem oferir una flexibilitat que moltes multinacionals no tenen, tot i que no ens oblidem en cap moment de la qualitat, el rigor i els mitjans d'una gran societat.
TDI ofereix la gamma més àmplia de productes, que poden anar des de l'analitzador més sofisticat fins a un senzill valorador; així podem aconsellar en cada moment als nostres clients, l'instrument més adequat a les seves necessitats.
Som els únics que podem oferir a la vegada analitzadors químics (enzimàtics i colorimètrics) i analitzadors per IRTF.

En referència als analitzadors químics, al ser els creadors de la tècnica, som els que millor la coneixem i dominem. És per això que a TDI no ens limitem a vendre màquines, sino que tot seguint la nostra filosofia, aportem un valor afegit en servei i assessorament.

REFERÈNCIES EUROPEES

Tecnología Difusión Ibérica, S.L. treballa en estreta col·laboració amb els seus distribuïdors europeus de manera que l'intercanvi d'experiències tècniques i comercials és equilibradament recíproc. Per aquesta raó ens sentim copartícips dels èxits i podem afirmar amb orgull que les màquines que comercialitzem gaudeixen d'un excel·lent grau d'implantació en el mercat europeu.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
En estreta col·laboració simbiòtica amb els desenvolupadors i fabricants hem estat a dalt de tot del mercat, introduïnt al 1994 els analitzadors químics seqüencials (enzimàtics i colorimètrics) i al 2002 els analitzadors d'infraroig mitjà (IRTF), després d'haver col·laborat en el seu desenvolupament i posada a punt a França des de 1997.

A l'actualitat continuem involucrats, en primera línia, en investigar, desenvolupar i innovar per a estar sempre a la vanguàrdia en analitzadors i reactius enològics i poder oferir, d'aquesta forma, la qualitat, l'eficàcia i la feina ben feta a la que tenim acostumats als nostres clients.