TDI valora molt positivament el seu pas per Enomaq 2015

logo-enomaq-2015
Entre els passats dies 24 i 27 de febrer, la Fira de Saragossa va acollir cinc certàmens conjunts —ENOMAQ, TECNOVID, OLEOMAQ, OLEOTEC i FRUYVER—, aconseguint reunir 1.096 expositors procedents de 22 païssos i més de 25.000 visitants.

Una edició més, Tecnología Difusión Ibérica, TDI, va participar com expositor a ENOMAQ 2015, 20è Saló internacional de maquinària i equips per a bodegues i de l’embotellat, considerada la fira més important del sector a Espanya.

En el seu estand de 117 metres quadrats, la companyia de Gavà (Barcelona) va mostrar tota la seva gamma d’analitzadors enològics, desenvolupats amb tecnologia pròpia.

La gamma química amb els seus analitzadors MIURA 200 (un i dos braços) i MIURA ONE, el semiautomàtic JOLLY 102; la gamma d’infrarojos amb l’analitzador BACCHUS 3 i BACCHUS 3 MultiSpec, en les seves dues versions manual i automàtica; els valoradors per a sulfurós ENO 20 ECO i PLUS; el sistema automatitzat de filtració de mosts MOSTONET i el mesurador d’estabilitat tartàrica CRIOSMART, van ésser els protagonistes de l’estand els dies que va durar el saló, despertant l’interès dels visitantes que es van apropar.

Tanmateix, TDI va exposar la seva àmplia gamma de reactius i patrons desenvolupats íntegrament pel seu departament de R+D+i de Barcelona.

“Valorem molt positivament el nostre pas per Enomaq’15. Les visites rebudes al nostre stand i els contactes realitzats durant aquests dies han estat molt profitosos i interessants. És la fira nacional més important del sector i en aquesta edició s’ha notat una major afluència de visitants, la qual cosa ens permet afrontar el 2015 amb optimisme”, afirma Imma Aparisi, Responsable de Comunicació i Màrqueting de TDI.
Stand TDI a Enomaq 2015