TDI asisteix a Enomaq 2015 amb la seva àmplia gamma de productes per analítica enològica

enomaq-2015-TDI-1-50Un any més, Tecnologia Difusió Ibèrica (TDI) va estar present en Enomaq (Saragossa, 24 al 27 de febrer). En aquesta ocasió, TDI va assistir amb un estand de 117 m2, en el qual va posar a disposició dels seus clients tota la seva gamma d’analitzadors enològics desenvolupada amb tecnologia 100% TDI.

D’una banda, es va presentar la família d’analitzadors químics, amb l’equip semiautomàtic JOLLY 102 COLOR i la gamma d’automàtics MIURA, amb els models MIURA 200 i MIURA ONE. Són analitzadors automàtics, multiparamétrics per anàlisis químiques de tipus enzimàtic, colorimètric i turbidimétric per a tot tipus de vins i mosts. L’equip es lliura amb tots els paràmetres analítics ja programats i amb els reactius llestos per al seu ús, el que permet una posada en marxa immediata i una fàcil utilització.

D’altra banda, a l’estand de TDI també es va poder trobar la gamma d’analitzadors per infrarojos BACCHUS 3 i BACCHUS 3 MultiSpec (capaç de mesurar simultàniament en Infraroig mitjà, Ultraviolat i Visible) en les seves dues versions, manual i automàtica. Aquests analitzadors estan destinats especialment per a anàlisi en controls de maduració, recepció a veremes, mosts i mosts en fermentació, vins efervescents, vins acabats, vins dolços naturals… A més, són adequats per a treball en laboratori i en recepció de veremes.

Reactius i patrons

Pel que fa a reactius i patrons, TDI va exposar la seva àmplia gamma, desenvolupada completament al seu laboratori. Entre ells destaca el Glucònic Xpress, un mètode capaç de donar resultats d’àcid glucònic en menys de 3 minuts amb una precisió de ±50 m/l. De tots els sistemes existents al mercat, és el més senzill i segur, ja que no necessita cap tipus de preparació i pot ser usat en funció de les necessitats de cada celler. Completen el ventall d’equips TDIdels valoradors per sulfurós ENO 20 ECO i PLUS, que eliminen per complet el problema de l’apreciació del viratge i de les interferències fenòliques; el sistema automatitzat de filtració de mostos MOSTONET; i el mesurador d’estabilitat tartàrica CRIOSMART, que pot estimar les necessitats reals de tractament per a cada vi, reduint dràsticament el consum de temps i energia, emprant tan sols 20 ml. de mostra i sense necessitat d’aigua corrent. enomaq-2015-TDI-2-50